Siirry sisältöön
Kaikki Kauneudesta > Kauneus > Meikki > Kulmat kuntoon

Kulmat kuntoon

Aamu kun mikään ei mene putkeen. Jo vuosia luottotuotteena toiminut kulmakarvaväri on myös murskana kaakeleilla. Sotkun siivoaminen ärsyttää. Sekä se, että tuotteen valmistaminen on lopetettu jo aikoja sitten.

Muistan vieläkin, kun ystäväni suositteli minulle tätä Lumenen palettia uimahallin pukuhuoneessa, ja siksi olin huolehtinut tästä aarteestani hyvin. Ja kyllä, olen käyttänyt samaa palettia vuosia, vaikka se oli saanut kolhuja aiemminkin, mutta itse värissä ei ollut mitään vikaa. Joten ehkä kaikkien näiden vuosien jälkeen on aika uudistua ja tutustuttava kulmakarvatuotteisiin paremmin.

Toiset pitävät kulmien nyppimisestä ja saavat pidettyä ne itsekin oikein siisteinä, minä en. Käyn melko harvoin kampaajalla, mutta silloin kampaajani tekee minulle nopean kasvojen kohotuksen. Miten paljon ”muutaman” karvan nyppiminen voikaan tehdä uudelle ilmeelle. Tämän jälkeen yritän pitää hajakarvat poissa ja muistaa käyttää pinsettejä. Mutta melko pian kulmani ovat taas muodikkaan luonnolliset, runsaat ja paksut… Silti en uskalla edes kosmetologilla antaa nypityttää kulmiani, etteivät muotoile niitä väärin, toisin sanoen eri tavalla kuin kampaajani.

Mutta varsinainen ongelmani on viimeistelytuote. Kulmakynillä saan samaa jälkeä kuin tyttäreni piirtäessään veljelleen merirosvoviiksiä, joten pysyn puuterimaisissa väreissä. Kokeilen Oriflamen Beauty Eyebrow Kit -kulmakarvasettiä, jossa kahta väriä sekoittamalla jokainen voi saada sen itselleen sopivan sävyn. Uutta minulle oli vahan käyttö. Se kiinnittää värin kulmiin ja viimeistelee siistin ilmeen pysyväksi. Tällainen tuote olisi varmaan ollut ihan paikallaan jo vuosia sitten, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Kahden värin sekoittelu lasten pyöriessä vieressä on kuitenkin melkoisen vaikeaa. Hyvin luonnollisen ilmeen aamuina ystävystyn värittömän kulmakarvageelin kanssa, samaa kategoriaa vahan kanssa.

Jane Iredalen Bitty Brow Kitin Brunette-sävy on melko lähellä sitä mihin olen tottunut. Tässäkin tuotteessa on mukana vaha sekä pienet kulmakarvasiveltimet ja harja. Lopulta, kun ymmärrän vaihtaa vanhaan, käteeni sopivaan kulmakarvasiveltimeen, saan kulmani muotoiltua ja täytettyä sellaiseksi kuin niistä pidän. Ekologinen ja magneettisuljennalla varustettu rasia on helppo pitää mukana ja ei ehkä ihan niin herkästi ota osumaa kohdatessaan lavuaarin tai lattian epäonnen aamuina.

Näin helppoa olikin löytää se uusi, kerrankin.

Oriflame Beauty Eyebrow Kit -kulmakarvasetti, 13,90e / 13 g
Giordani Gold shaping eyebrow gel, 14,90e / 7 ml
Jane Iredale Bitty Brow Kit Kulmavaha/-väripaletti, 40e / 2,4 g kulmakarvaväri ja 1,2 g vaha

Myydään:
Oriflamen nettishopit www.oriflame.fi tai Oriflame-myyntikonsultit
Jane Iredalen maahantuoja Estelina Oy www.estelina.com

Teksti: Marfa Paukku
Kuvat: Marfa Paukku ja valmistajat

Kulmat kuntoon
 • 5.00 / 5 5
2 ääntä, 5.00 keskiarvo
2 kommenttia Lisää kommentti
 1. Itselläni on edessä vähän sama juttu. Rakas Poutin kulmakynäni on loppumassa. (Valmistus tietenkin lopetettu!). Olen tässä jo epätoivoisesti yrittänyt etsiä uutta tilalle, mutta minkään merkin sävy ja koostumus eivät ole miellyttäneet tarpeeksi, eivätkä vetäneet vertoja vanhalle kynälle. Ehkä pitäisikin etsiä ratkaisua puuterisista kulmaväreistä. :)

  syyskuu 18, 2013
 2. HannaA. #

  ”Kahden värin sekoittelu lasten pyöriessä vieressä on kuitenkin melkoisen vaikeaa”
  Olipa huono kommentti. Itse käytän kyseistä tuotetta ja kyllä silmän rajaus olisi vaikeempaa jos 2-vuotias roikuisi kiinni.
  OF. kulmakarvasetti pysyy koko päivän!

  syyskuu 19, 2013

Kommentoi

Voit käyttää perus HTML kommentissasi. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Seuraa tätä kommenttia RSS syötteen avulla.Kirjaudu, niin pääset mukaan keskusteluun. Kirjautuneena lukijana osallistut myös arvontoihimme.

Rekisteröidy